تکنولوژی TTL چگونه کار می کند:

هنگامی که بسته ای از اطلاعات ایجاد می شود و در سراسر اینترنت ارسال می شود، این خطر وجود دارد که به طور نامحدود از روتر به روتر منتقل شود. برای کاهش این احتمال، بسته‌ها با انقضایی طراحی می‌شوند که به آن محدودیت زمان تا زندگی یا Time to live می‌گویند. TTL همچنین می تواند در تعیین مدت زمانی که یک بسته در گردش بوده است مفید باشد و به فرستنده این امکان را بدهد که اطلاعات مسیر یک بسته را از طریق اینترنت دریافت کند.

هر بسته دارای مکانی است که در آن مقدار عددی را ذخیره می کند و تعیین می کند چه مدت دیگر باید در شبکه به حرکت خود ادامه دهد. هر بار که روتر بسته ای را دریافت می کند، یک بسته را از تعداد TTL کم می کند و سپس آن را به مکان بعدی در شبکه ارسال می کند. اگر در هر نقطه ای تعداد TTL پس از تفریق برابر با صفر باشد، روتر بسته را دور می اندازد و یک پیام ICMP را به میزبان اصلی ارسال می کند.

دستورات رایج شبکه ping و traceroute هر دو از TTL استفاده می کنند. هنگام استفاده از دستور traceroute، جریانی از بسته ها با TTLهای متوالی به طور فزاینده ای بالاتر از طریق اینترنت به سمت یک مقصد ارسال می شوند.

از آنجا که هر مرحله در طول اتصال آخرین توقف برای یکی از بسته ها است، هر مکان یک پیام ICMP را پس از دور انداختن بسته به فرستنده برمی گرداند. مدت زمانی که طول می کشد تا پیام ICMP به فرستنده بازگردد، برای تعیین مدت زمان لازم برای رسیدن به هر پرش متوالی در طول شبکه استفاده می شود.

منیع: TTL چیست و چه کاربردی در شبکه دارد