سرور
- انواع سرور شبکه بر اساس ساختار فیزیکی
سرورهای شبکه را می توان بر اساس های گوناگون مانند: ساختار فیزیکی، عملکرد، دسته بندی کرد.
- Rack server: سرورهای Rackاز نظر فضا کارآمد و مقیاس پذیر هستند و معمولا در شرکت های متوسط تا بزرگ از آن ها استفاده می شود. با توجه به توان محاسباتی بالا، به راحتی آن ها را در رک های استاندارد قرار می گیرند و همچنین سرور و کابل کشی را ساده تر می کنند.
- GPU Server: یک سرور با کارایی بالا است که مجهز به یک یا چند واحد پردازش گرافیکی (GPU) است. این سرورها به گونه ای طراحی شده اند که وظایف فشرده محاسباتی را که از قابلیت پردازش موازی GPU بهره می یرند، را انجام می دهند.
- Tower Server :Tower Serverها مانند دسکتاپ های سنتی از نظر ظاهری، قدرت پردازش زیادی را بدون نیاز به تجهیزات نصب ویژه ارائه می دهند. آن ها برای مشاغل کوچک با تراکم استقرار سرور کمتر ایده آل هستند.
- High-Density Server: سرور با چگالی بالا به سرورهایی گفته می شود که به گونه ای طراحی شده اند تا تعداد زیادی هسته یا گره پردازشی را در یک فضای نسبتا کوچک فیزیکی (شاسی یا رک) داشته باشد. هدف سرور با چگالی بالا، به حداکثر رساندن قدرت پردازش و در عین حال به حداقل رساندن فضای فیزیکی، مصرف انرژی و در نتیجه استفاده بهینه از منابعِ مرکز داده است.
- Blade server: سرورهای Blade سرورهایی با چگالی بالا و فشرده هستند که برای مراکز داده بزرگ طراحی شده اند و قدرت محاسباتی کارآمد از فضا و انرژی ارائه می دهند. با این حال، ممکن است هزینه راه اندازی اولیه بالاتری داشته باشند.
- Cabinet Server: سرورهای کابینت با ترکیب محاسبات، شبکه و ذخیره سازی راه حلی همه جانبه را ارائه می دهند. آن ها همه کاره هستند، مدیریت آن ها آسان است و از استقرار خودکار در برنامه های مختلف پشتیبانی می کنند.
منبع: قیمت و خرید سرور